Ni na zalogi

ČAROBEN BOŽIČ


Wright Colleen

0,00

0,00

V zaspanem gostišču sredi slikovitega Vermonta se za božič zbere raznolika skupina ljudi. Skupaj spletejo prijetno zgodbo o novem upanju, družinskih odnosih, prijateljstvu in ljubezni, ki polepša praznične dni.

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Ljubko gostišče v Novi Angliji se zdi kot nalašč za preživljanje zimskih počitnic.

Jeanne in Tim ne vesta, kako bi gostišče rešila iz finančnih težav in tudi tega ne, kako bi premostila čustveno razdaljo med seboj …  Ko zaradi snežnega viharja zaprejo ceste, zaskrbljeni popotniki v gostišču poiščejo zavetje. Zbranih je kup nepričakovanih gostov, Jeanne in Tim morata razrešiti mnoge zagate …

Molly ima načrt, da bi napisala svojo najnovejšo knjigo, a je povsem brez navdiha. Ko v gostišče prispe Marcus, čedni vdovec z dvema hčerkicama, to le še pripomore k pomanjkanju osredotočenosti.

Hannah je upala na čarobno zimsko poroko, a ko jo zaročenec pusti pred oltarjem, ji pokvari načrte in zlomi srce. Sredi zimske pravljice začne obujati spomine z Lukeom, prijateljem iz otroštva.

Zgodbe se prepletajo, junaki najdejo upanje tam, kjer ga najmanj pričakujejo, čarobnost belega božiča prinaša spremembe …

Dimenzije 14 × 21.5 cm
Avtor

Wright Colleen

Izšlo

Jezik originala

Angleščina

Vezava

Trda vezava, Žepna

Obseg

264 strani

Prevajalec

Petra Julia Ujawe

Založba

Založba Meander

Žanr

ljubezenski roman, poletno branje