NOVA PRILOŽNOST


Carr Robyn

Počisti

Roman Nova priložnost iz serije Virgin River je postavljen v istoimensko mestece v kalifornijskih gorah, ki šteje le šesto prebivalcev, a malo skupnost preveva velik duh. Kraju vladajo romantična predanost, sosedska povezanost in privrženost neomajnemu prijateljstvu. Vsakdanjik gorjanov zaznamujejo tovarištvo, humor in sla po življenju. Vsakdo med njimi rad poprime za delo. So trdni in žilavi. Ne mečejo puške v koruzo. Računajo drug na drugega. Zdržijo. Možje ljubijo svoje ženske in življenje, ki ga prinašajo na svet. So zabavni in močni, pogumni in predani.

Gibko pripovedno nit, ki jo valovijo iskrivi in čustveni dialogi, tkejo žensko prijateljstvo, ljubezen in družina. Serija se nadaljuje s pripovedmi o romantični izpolnitvi, z življenjskimi spoznanji in tudi grenkimi slovesi. Znova se srečamo z nekaterimi znanimi liki in spoznamo tudi nove. Poleg njihove prvinske privlačnosti nas pritegne njihovo trdno, čustveno bistvo, saj utelešajo vrednote, ki jih vsi občudujemo in spoštujemo.

Virgin River je kraj, kjer je kozarec na pol poln, kjer ljudje črpajo moč iz tega, da svoja bremena in izzive podelijo, kjer ljudje ravnajo prav preprosto zato, ker je tako prav. Zato ga, četudi je izmišljen, v srcu lahko poustvari vsakdo.

Dimenzije 14 × 21.5 cm
Avtor

Carr Robyn

Izšlo

Jezik originala

Angleščina

Jezikovni pregled

Urška Drofenik

Obseg

420 strani

Prevajalec

Andrea Blažič Klemenc

Vezava

Trda vezava, Žepna

Založba

Giks ed

Žanr

Romantika, Sodobna romantika

Zbirka

Virgin river